כאן תוכלו להרשם למגוון אירועים כגון- הרצאות, סדנאות, קורסים ועוד...

לוח האירועים

בואו להכיר את המומחים באתר יומן בינס דרך אינדקס המומחים באתר (מפעם ועד היום).

אינדקס המומחים

הכותבים נהנים מעמוד פרופיל איכותי ומקודם באתר וקרדיט בתחתית כל מאמר שמתפרסם.

פרסום מאמר \ אירוע

מתכון- ברד קרמבולה

כשחודש יולי בפתח אנו מביני שהמיזוג כבר אינו יעיל כמו דרכי קירור פנימיות והברד והגלידה וכל משקאות הקיץ המרעננים הופכים פופולריים יותר ויותר והפעם ברד מקרמבולה שיקפיא לנו את הגרון.

הקרמבולה הוא פרי טרופי בעל טעם מיוחד ועדין ומרקם מתפרץ של נוזלים יחד עם ערכים חיוניים השוכנים מעבר לקליפה ורק מחכים שתאכלו אותם. הקרמבולה הגיע אלנו מהארצות הטרופיות של דרום מזרח אסיה שם הוא גדל ומבשיל ביתר קלות. עץ הקרמבולה אינו גבוה מידי והוא נוח לקטיפה ומתרבה ע"י זרעיו גם בארצות שאינן בעלות אקלים טרופי. כבר מהשנה השלישית לערך העץ הבוגר יניב שפע פירות בעונתו ובזכות צורת פירותיו היחודית זכה לכינוי עץ הכוכבים.

  • מתכון- ברד קרמבולה
  • מתכון- ברד קרמבולה
  • מתכון- ברד קרמבולה

מצרכים

  • קרמבולה
  • קרח

אופן ההכנה

  • 1
    נשטוף את הקרמבולות היטב (אין צורך בקילופן או בהפרדת הגרעינים)
  • 2
    נטחן את הקרמבולות בבלנדר יחד עם קוביות הקרח (אין צורך להוסיף מים. הקרח יספיק)
מאת יומן בינס

אנחנו כאן כדי לספק לכם תוכן איכותי וייחודי. המטרה שלנו היא העלאת המודעות לאורך חיים יותר בריא ויותר נכון. ניתן לפנות אלינו בכל עניין דרך עמוד יצירת הקשר.

ניתן לכתוב ביקורות דרך עמוד הפרופיל של הכותבים