כאן תוכלו להרשם למגוון אירועים כגון- הרצאות, סדנאות, קורסים ועוד...

לוח האירועים

בואו להכיר את המומחים באתר יומן בינס דרך אינדקס המומחים באתר (מפעם ועד היום).

אינדקס המומחים

הכותבים נהנים מעמוד פרופיל איכותי ומקודם באתר וקרדיט בתחתית כל מאמר שמתפרסם.

פרסום מאמר \ אירוע

מתכון טבעוני- בייבי ניוקי ושרי צהובות

מתכון זה יתמקד בהכנת התבשיל ולא בהכנת הניוקי עצמו. לצורך המתכון נשתמש בניוקי קנוי אבל איכותי.

ניוקי

ניוקי מקורו באיטליה, שם גם הוא נפוץ מאוד. את הניוקי אפשר להכין מתפוחי אדמה, סלק, בטטה, גבינות, סולת.. אפשר גם לשלב בין כמה מרכיבים. שילוב נפוץ מאוד הוא ניוקי בטטה לצד ניוקי תפוחי אדמה. או ניוקי העשוי מ- "בצק" המאחד גם בטטה וגם תפוח אדמה.

ניוקי נחשב לסוג של פסטה למרות שצורת העבודה איתם וגם חומרי הגלם שונים. זמן הבישול של ניוקי קצר יותר מאשר פסטה. יש חשיבות להגשת ניוקי טרי ולכן ניוקי בהכנה ביתית יחשב ליותר איכותי.

  • מתכון טבעוני- בייבי ניוקי ושרי צהובות
  • מתכון טבעוני- בייבי ניוקי ושרי צהובות
  • מתכון טבעוני- בייבי ניוקי ושרי צהובות
  • מתכון טבעוני- בייבי ניוקי ושרי צהובות
  • מתכון טבעוני- בייבי ניוקי ושרי צהובות
  • מתכון טבעוני- בייבי ניוקי ושרי צהובות
  • מתכון טבעוני- בייבי ניוקי ושרי צהובות
  • מתכון טבעוני- בייבי ניוקי ושרי צהובות
  • מתכון טבעוני- בייבי ניוקי ושרי צהובות

מצרכים

  • 1 חבילה ניוקי (שאינו מכיל ביצים)
  • 1 בצל
  • 4 שום (שיני שום)
  • 1 חופן פטריות
  • 1 כף שמן קוקוס
  • עגבניות (עגבניות שרי צהובות)
  • חצי כוס חלב סויה (למרקם מוקרם, לא חובה)

אופן ההכנה

  • 1
    נשפוך את הניוקי אל סיר מים רותחים נערבב ונבשל עד להתרככות כשכל הניוקי יצופו אל מעל פני המים דעו שהם מוכנים. נשטוף במים קרים ונסנן.
  • 2
    כעת נקלף את הבצל השום והפטריות, נחתוך לקוביות ונוסיף אותם אל שמן הקוקוס שחיממנו במחבת.
  • 3
    נערבב עד שהבצל הופך שקוף. נוסיף כף מים במידת הצורך.
  • 4
    אם תבחרו להוסיף את חלב הסויה הוסיפו אותו כעת וערבבו עד שהוא יהפוך לרוטב אחיד וקרמי יחד עם הנוזלים מהירקות.
  • 5
    נחתוך את עגבניות השרי לחצי ונוסיף אותן למחבת.
  • 6
    כשכל הירקות מוכנים ורכים הוסיפו את הניוקי למחבת וערבבו על להבה גדולה כ4 דקות. בתום הבישול הניחו להתקרר והעבירו אל צלחת הגשה.
  • 7
    אפשרות נוספת היא להכין את אותו המתכון ולהוסיף את עגבניות השרי בתום ההכנה כשהן חיות במקום לבשלן יחד עם הירקות דרך זו מתאימה יותר לקיץ והיא מצננת את המנה.
  • 8
    בתאבון.
מאת יומן בינס

אנחנו כאן כדי לספק לכם תוכן איכותי וייחודי. המטרה שלנו היא העלאת המודעות לאורך חיים יותר בריא ויותר נכון. ניתן לפנות אלינו בכל עניין דרך עמוד יצירת הקשר.

ניתן לכתוב ביקורות דרך עמוד הפרופיל של הכותבים