כאן תוכלו להרשם למגוון אירועים כגון- הרצאות, סדנאות, קורסים ועוד...

לוח האירועים

בואו להכיר את המומחים באתר יומן בינס דרך אינדקס המומחים באתר (מפעם ועד היום).

אינדקס המומחים

הכותבים נהנים מעמוד פרופיל איכותי ומקודם באתר וקרדיט בתחתית כל מאמר שמתפרסם.

פרסום מאמר \ אירוע

מתכון טבעוני- פירות אדומים בקערת אבטיח

כמה שהפירות שלנו יפים, הצורה, הצבע והמרקם שלהם הופכים אותם למזון שהוא לא רק הכי בריא ומותאם לנו, אלה גם למזון הכי יפיפה עלי אדמות כשהוא בצורתו המקורית וללא התערבות או עיבוד. הפירות קיימים במגוון עצום של סוגים ומינים וזמינים לנו מרגע הבשלתם לקטיף וליקוט בשיחים ועל העצים. ככל שמתקרבים יותר לקו המשווה ולאיזורים הטרופים סביבו המגוון הולך ומתרחב ותנאי גידול הצמחים הופכים נוחים כל כך עד שהם גדלים באזורי פרא ללא שתילה מכוונת.

לאלו מאתנו החיים על תזונת הרואו פוד זה נראה דבר שבשגרה להעביר עונות שלמות – וגם שנים ארוכות – אך ורק על פירות. אך גם לאנשים המשלבים את התזונה הצמחית החייה בתפריט הרגיל שלהם זו יכולה להיות חגיגה של ממש היות והשפע כה רב ואפשר להכין מנות מהירות, פשוטות ומשביעות מפירות בלבד.

  • מתכון טבעוני- פירות אדומים בקערת אבטיח
  • מתכון טבעוני- פירות אדומים בקערת אבטיח
  • מתכון טבעוני- פירות אדומים בקערת אבטיח
  • מתכון טבעוני- פירות אדומים בקערת אבטיח
  • מתכון טבעוני- פירות אדומים בקערת אבטיח
  • מתכון טבעוני- פירות אדומים בקערת אבטיח
  • מתכון טבעוני- פירות אדומים בקערת אבטיח

מצרכים

  • חצי אשכולית (אדומה)
  • 1 גויאבות (אדומה)
  • גרגרי רימון
  • חצי אבטיח

אופן ההכנה

  • 1
    אוכלים את חצי האבטיח בהנאה ואת הקליפה מקלפים וחותכים לצורת קערה
  • 2
    שוטפים ומקלפים את האשכולית והגויאבה האדומות
  • 3
    וחותכים לקוביות
  • 4
    כעת נשטוף את הרימון
  • 5
    כעת נחצה את הרימון ונחלץ ממנו את הגרגרים כשהוא מונח על כף ידנו וצידו הפנימי פונה מטה ובידנו הפנויה אנו מכים בקליפתו מכות קטנות ומהירות בעזרת כף עד שהגרגרים יפלו מטה אל קערה רחבה שהנחנו מתחת
  • 6
    כעת נערבב את כל הפירות ועביר אל צלחת האבטיח שהכנו
מאת יומן בינס

אנחנו כאן כדי לספק לכם תוכן איכותי וייחודי. המטרה שלנו היא העלאת המודעות לאורך חיים יותר בריא ויותר נכון. ניתן לפנות אלינו בכל עניין דרך עמוד יצירת הקשר.

ניתן לכתוב ביקורות דרך עמוד הפרופיל של הכותבים