כאן תוכלו להרשם למגוון אירועים כגון- הרצאות, סדנאות, קורסים ועוד...

לוח האירועים

בואו להכיר את המומחים באתר יומן בינס דרך אינדקס המומחים באתר (מפעם ועד היום).

אינדקס המומחים

הכותבים נהנים מעמוד פרופיל איכותי ומקודם באתר וקרדיט בתחתית כל מאמר שמתפרסם.

פרסום מאמר \ אירוע

מתכון טבעוני- קווי קישוא ברוטב ירקות נא

הקישוא מוכר לנו בעיקר בצורתו המבושלת, מאודה, אפויה וכו'. אך לקהילת הרואופודיסטים הקישוא הנו חומר גלם ראוי ומכובד בצורתו החיה. מעבר לכך שהוא מכיל נוזלים, משביע ומרווה, הוא גם בעל מרקם בשרני וטעם עדין ומשתלב נהדר בהרבה מנות. הוא נוח מאוד לעבודה וקיימים הרבה מתקנים שייעודם הוא להפוך את הקישוא וירקות אחרים לקווים ארוכים בעוביים וחיתוכים שונים איתם ניתן להכין הרבה מאוד מנות. ניתן אף לקצוץ או לטחון את הקישוא יחד עם עוד ירקות, אגוזים או זרעים לעיסה אחידה ולהכין כדורונים או קציצות רואו נפלאות.

  • מתכון טבעוני- קווי קישוא ברוטב ירקות נא
  • מתכון טבעוני- קווי קישוא ברוטב ירקות נא
  • מתכון טבעוני- קווי קישוא ברוטב ירקות נא
  • מתכון טבעוני- קווי קישוא ברוטב ירקות נא
  • מתכון טבעוני- קווי קישוא ברוטב ירקות נא
  • מתכון טבעוני- קווי קישוא ברוטב ירקות נא

מצרכים

  • 3 קישואים
  • ירקות, כללי
  • ירקות שורש, כללי
  • עגבניות (עגבניות ליקופן)
  • 1 כף זרעי פשתן

אופן ההכנה

  • 1
    נקלף את הקישואים ונחתוך אותם בקולפן יעודי או במכשיר חתוך ספירלה לרצועות ארוקות.
  • 2
    נטחן את זרעי הפשתן בכלי הטחינה הקטן של מעבד המזון המיועד לטחינת תבלינים וגרגרים לאבקה.
  • 3
    נטחן את הירקות שבחרנו יחד עם הפשתן הטחון עד שיהפכו למחית אחידה (אם בחרתם ירקות שאינם מספיק מימיים הוסיפו מים בהדרגה ולפי הצורך) ונשפוך את מחית הירקות על הקישואים ונערבב
  • 4
    חתכו פתח בקצה עגבניות הליקופן ועל ידי לחיצה מתחת לכלי הוציאו את תכולתן ומזגו את זרעי העגבניות מעל המנה.
מאת יומן בינס

אנחנו כאן כדי לספק לכם תוכן איכותי וייחודי. המטרה שלנו היא העלאת המודעות לאורך חיים יותר בריא ויותר נכון. ניתן לפנות אלינו בכל עניין דרך עמוד יצירת הקשר.

ניתן לכתוב ביקורות דרך עמוד הפרופיל של הכותבים