מתכון
פג'ויה גויאבה ותפוח בחלב פירות
מתכון- פג'ויה גויאבה ותפוח בחלב פירות
מזון מעובד הוא מזון ריק מויטמינים, מינרלים, סיבים, אנזימים, נוזלים ובדרך כלל הוא מכיל מלח, חומרים משמרים, מייצבים, ועוד חומרים מזיקים ששואבים את הבריאות שלנו ע"י כך שהם נאגרים בתוכנו, מכבידים על האיברים, משבשים את מנגנוני השובע והרעב וגוזלים אנרגיה רבה וזמן ממושך בסילוקם החוצה. פירות טריים לעומת זאת הם הארוחה הכי טובה שאנו יכולים לבקש.
הם מכילים המון רכיבי תזונה חיוניים והם מתעכלים מהר וללא בעיות, מה שמשאיר מספיק אנרגיה זמינה להמשך יום מלא בעבודה, עיסוקים, כושר וכו. הם גם מכילים תכולת נוזלים גבוהה שמרווה אתנו לאורך זמן ועשירים בנוגדי חמצון ועוזרים לנו להשאר מוגנים וחזקים.
מצרכים
- פג'ויה
- גויאבות
- תפוחים
אופן ההכנה
- 1קולפים את כל הפירות וחותכים לקוביות.
- 2טוחנים בבלנדר חלק מכמות הפירות עם מים עד לקבלת נוזל אחיד וחלק.
- 3מערבבים את הפירות בקערה ומוסיפים את חלב הפירות.