כאן תוכלו להרשם למגוון אירועים כגון- הרצאות, סדנאות, קורסים ועוד...

לוח האירועים

בואו להכיר את המומחים באתר יומן בינס דרך אינדקס המומחים באתר (מפעם ועד היום).

אינדקס המומחים

הכותבים נהנים מעמוד פרופיל איכותי ומקודם באתר וקרדיט בתחתית כל מאמר שמתפרסם.

פרסום מאמר \ אירוע

מתכון- פג'ויה גויאבה ותפוח בחלב פירות

מזון מעובד הוא מזון ריק מויטמינים, מינרלים, סיבים, אנזימים, נוזלים ובדרך כלל הוא מכיל מלח, חומרים משמרים, מייצבים, ועוד חומרים מזיקים ששואבים את הבריאות שלנו ע"י כך שהם נאגרים בתוכנו, מכבידים על האיברים, משבשים את מנגנוני השובע והרעב וגוזלים אנרגיה רבה וזמן ממושך בסילוקם החוצה. פירות טריים לעומת זאת הם הארוחה הכי טובה שאנו יכולים לבקש.

הם מכילים המון רכיבי תזונה חיוניים והם מתעכלים מהר וללא בעיות, מה שמשאיר מספיק אנרגיה זמינה להמשך יום מלא בעבודה, עיסוקים, כושר וכו. הם גם מכילים תכולת נוזלים גבוהה שמרווה אתנו לאורך זמן ועשירים בנוגדי חמצון ועוזרים לנו להשאר מוגנים וחזקים.

  • מתכון- פג'ויה גויאבה ותפוח בחלב פירות
  • מתכון- פג'ויה גויאבה ותפוח בחלב פירות
  • מתכון- פג'ויה גויאבה ותפוח בחלב פירות
  • מתכון- פג'ויה גויאבה ותפוח בחלב פירות
  • מתכון- פג'ויה גויאבה ותפוח בחלב פירות
  • מתכון- פג'ויה גויאבה ותפוח בחלב פירות

מצרכים

  • פג'ויה
  • גויאבות
  • תפוחים

אופן ההכנה

  • 1
    קולפים את כל הפירות וחותכים לקוביות.
  • 2
    טוחנים בבלנדר חלק מכמות הפירות עם מים עד לקבלת נוזל אחיד וחלק.
  • 3
    מערבבים את הפירות בקערה ומוסיפים את חלב הפירות.
מאת יומן בינס

אנחנו כאן כדי לספק לכם תוכן איכותי וייחודי. המטרה שלנו היא העלאת המודעות לאורך חיים יותר בריא ויותר נכון. ניתן לפנות אלינו בכל עניין דרך עמוד יצירת הקשר.

ניתן לכתוב ביקורות דרך עמוד הפרופיל של הכותבים