כאן תוכלו להרשם למגוון אירועים כגון- הרצאות, סדנאות, קורסים ועוד...

לוח האירועים

בואו להכיר את המומחים באתר יומן בינס דרך אינדקס המומחים באתר (מפעם ועד היום).

אינדקס המומחים

הכותבים נהנים מעמוד פרופיל איכותי ומקודם באתר וקרדיט בתחתית כל מאמר שמתפרסם.

פרסום מאמר \ אירוע

מתכון- פסטה חלולה עם אספרגוס ושעועית צהובה

ידוע שקמחים הם אינם מזון המזין את הגוף ובניגוד לפירות וירקות המכילים נוזלים, נוגדי חמצון ואת כל הפיטוכימיקלים הדרושים לנו, הקמחים הם יבשים וקיימים סוגי קמחים רבים המקשים על תהליך העיכול. הקמחים במקור הופקו כשהאדם גילה שהוא יכול לקלות את הדגנים ולטחון אותם ולצור מהם מיני מאכל שישביעו לאורך זמן, אפקט השובע הוא קריטי במקומות בהם יש מחסור במזון טרי ומזין ועד היום אוכלוסיות שלמות תעדיפנה את תחושת השובע וההתמלאות מאשר התחושה הקלילה, החיונית ויתר היתרונות הבריאותיים שבאכילת פירות. לכן אם כבר בחרתם להכין פסטה אז השקיעו עוד קצת עבודה וחתכו ירקות מכל הסוגים והוסיפו למנה. הם יעשירו את הפסטה וגם יקלו על תהליך העיכול.

  • מתכון- פסטה חלולה עם אספרגוס ושעועית צהובה
  • מתכון- פסטה חלולה עם אספרגוס ושעועית צהובה
  • מתכון- פסטה חלולה עם אספרגוס ושעועית צהובה
  • מתכון- פסטה חלולה עם אספרגוס ושעועית צהובה
  • מתכון- פסטה חלולה עם אספרגוס ושעועית צהובה
  • מתכון- פסטה חלולה עם אספרגוס ושעועית צהובה
  • מתכון- פסטה חלולה עם אספרגוס ושעועית צהובה

מצרכים

  • 1 צרור אספרגוס (אספרגוס לבן)
  • 1 חבילה שעועית צהובה
  • 1 בצל (בצל לבן)
  • 1 חבילה פסטת דורום (פסטת דורום חלולה)

אופן ההכנה

  • 1
    נקצוץ את הבצל והאספרגוס. נבשל במים רותחים יחד עם השעועית הצהובה. כאשר יהיו רכים ומוכנים נסנן ונניח בצד.
  • 2
    כעת נבשל בסיר אחר את הפסטה עד שתהיינה רכה. נשטוף מעל ברז מים קרים ונסנן.
  • 3
    נערבב את הפסטה, השעועית והירקות ונתבל לפי הטעם.
מאת יומן בינס

אנחנו כאן כדי לספק לכם תוכן איכותי וייחודי. המטרה שלנו היא העלאת המודעות לאורך חיים יותר בריא ויותר נכון. ניתן לפנות אלינו בכל עניין דרך עמוד יצירת הקשר.

ניתן לכתוב ביקורות דרך עמוד הפרופיל של הכותבים