כאן תוכלו להרשם למגוון אירועים כגון- הרצאות, סדנאות, קורסים ועוד...

לוח האירועים

בואו להכיר את המומחים באתר יומן בינס דרך אינדקס המומחים באתר (מפעם ועד היום).

אינדקס המומחים

הכותבים נהנים מעמוד פרופיל איכותי ומקודם באתר וקרדיט בתחתית כל מאמר שמתפרסם.

פרסום מאמר \ אירוע

מתכון רואו פוד- כרוב סגול וגריסי פנינה על טחינת גרגרי כוסברה

סלט נהדר וקליל מלא בסיבים, יפה בצבעו הסגול ומפתיע באופן בו הוא מונח על הרוטב בניגוד לסלטים המוכרים בהם בדרך כלל הרוטב בא על הסלט מלמעלה או מעורבב יחד אתו בעת ההגשה. סלטים הם הדרך האידאלית לשלב ירקות בתזונה הקבוע שלנו ולערבב רכיבים שלפני כן לא היה נראה לנו שישתלבו יחדיו במנה אחרת. ירקות הם המזון הרווי ביותר במינרלים מכל המזונות עלי אדמות וכל עוד אנו אוכלים אותם כשהם חיים ולא עברו אף עיבוד אנו נהנים מכל החיוניות שבהם ומהסיבים והאנטי אוקסידנטים ואף מתכולת מים רבה שתשמור עלנו רוויים ומסופקים לאורך היום.

  • מתכון רואו פוד- כרוב סגול וגריסי פנינה על טחינת גרגרי כוסברה
  • מתכון רואו פוד- כרוב סגול וגריסי פנינה על טחינת גרגרי כוסברה
  • מתכון רואו פוד- כרוב סגול וגריסי פנינה על טחינת גרגרי כוסברה
  • מתכון רואו פוד- כרוב סגול וגריסי פנינה על טחינת גרגרי כוסברה
  • מתכון רואו פוד- כרוב סגול וגריסי פנינה על טחינת גרגרי כוסברה
  • מתכון רואו פוד- כרוב סגול וגריסי פנינה על טחינת גרגרי כוסברה
  • מתכון רואו פוד- כרוב סגול וגריסי פנינה על טחינת גרגרי כוסברה
  • מתכון רואו פוד- כרוב סגול וגריסי פנינה על טחינת גרגרי כוסברה

מצרכים

  • 1 כוס גריסי פנינה (לאחר שהושרו לילה במים)
  • כרוב (כרוב סגול)
  • רבע כוס טחינה (טחינה גולמית אתיופית מלאה)
  • 2 כפות גרגרי כוסברה

אופן ההכנה

  • 1
    נשטוף ונסנן את גריסי הפנינה. נרתיח סיר מים ונבשל בו את הגריסים עד לריכוך. כשהגריסים רכים ומוכנים נסנן ונניח בצד.
  • 2
    להכנת הטחינה נערבב את הטחינה עם מים נקיים עד למרקם אחיד וחלק ונוסיף את גרגרי הכוסברה.
  • 3
    כעת נחתוך את הכרוב הסגול לקוביות.
  • 4
    נמרח את הטחינה בצלחת ומעליה נגיש את הכרוב הסגול ואת גריסי הפנינה.
מאת יומן בינס

אנחנו כאן כדי לספק לכם תוכן איכותי וייחודי. המטרה שלנו היא העלאת המודעות לאורך חיים יותר בריא ויותר נכון. ניתן לפנות אלינו בכל עניין דרך עמוד יצירת הקשר.

ניתן לכתוב ביקורות דרך עמוד הפרופיל של הכותבים