כאן תוכלו להרשם למגוון אירועים כגון- הרצאות, סדנאות, קורסים ועוד...

לוח האירועים

בואו להכיר את המומחים באתר יומן בינס דרך אינדקס המומחים באתר (מפעם ועד היום).

אינדקס המומחים

הכותבים נהנים מעמוד פרופיל איכותי ומקודם באתר וקרדיט בתחתית כל מאמר שמתפרסם.

פרסום מאמר \ אירוע

מתכון רואו פוד- סלטון פירות ופשתן טחון

לאלו מבנינו החיים רק על תזונה צמחית חיה הכוללת פירות, ירקות, שורשים, עלים, אגוזים וזרעים, יכול להתעורר לעתים קושי בגיוון התפריט. בייחוד בעונות מעבר בהן מבחר הפירות מצטמצם מעט וקורה לא פעם שרק סוג פרי אחד או כמה סוגים בודדים הם זמינים אצל הירקן למשך כמה ימים.

ידוע לנו שפירות הם המזון המותאם לנו ביותר ולבסס את התזונה על סוג פרי אחד למשך שבוע או יותר תורם לעיכול קל ומהיר ובכך מאפשר חיסכון באנרגיה לטובת ניקוי רעלים ופעולות אחרות אותן הגוף מבצע באופן שוטף, אח יחד עם זאת עלנו גם להכיר בצורך בגיוון מידי פעם בפעם וחשוב לא לראות זאת כ'נפילה' אלה כסטייה חד פעמית מהתפריט המאוזן לצורך התמדה בטווח הארוך.

כשאנו חשים בצורך לגוון באופן חד פעמי נוכל לחפש את הרכיבים שהכי פחות מעובדים כמו תבלינים טבעיים או פירות מיובשים או זרעי פשתן טחונים במקרה הזה ולשלב אותם בארוחה כשאנו מרגישים צורך בגיוון התפריט הפירות. וגם אם תאדה או נאפה ירקות מידי פעם זה בסדר וכל עוד זו רק ארוחה אחת מעת לעת הגוף שלנו מספיק חזק כדי לפנות ביעילות את החומרים הפחות מזינים עד שנשוב חזרה לתפריט מאוזן.

  • מתכון רואו פוד- סלטון פירות ופשתן טחון
  • מתכון רואו פוד- סלטון פירות ופשתן טחון
  • מתכון רואו פוד- סלטון פירות ופשתן טחון
  • מתכון רואו פוד- סלטון פירות ופשתן טחון

מצרכים

  • 1 תפוחים
  • 1 פלפל אדום
  • תמרים
  • 1 חופן דום
  • 1 כף זרעי פשתן

אופן ההכנה

  • 1
    שוטפים את כל הפירות.
  • 2
    טוחנים את זרעי הפשתן.
  • 3
    חותכים את הפירות לקוביות, מגישים בצלחת ומפזרים מעל את הפשתן הטחון.
מאת יומן בינס

אנחנו כאן כדי לספק לכם תוכן איכותי וייחודי. המטרה שלנו היא העלאת המודעות לאורך חיים יותר בריא ויותר נכון. ניתן לפנות אלינו בכל עניין דרך עמוד יצירת הקשר.

ניתן לכתוב ביקורות דרך עמוד הפרופיל של הכותבים