כאן תוכלו להרשם למגוון אירועים כגון- הרצאות, סדנאות, קורסים ועוד...

לוח האירועים

בואו להכיר את המומחים באתר יומן בינס דרך אינדקס המומחים באתר (מפעם ועד היום).

אינדקס המומחים

הכותבים נהנים מעמוד פרופיל איכותי ומקודם באתר וקרדיט בתחתית כל מאמר שמתפרסם.

פרסום מאמר \ אירוע

מתכון רואו פוד- סלט שעועית קר עם כרובית בצל ושומשום שחור.

רוצים לפרסם מתכון? אתם יותר ממוזמנים לשלוח אותו אלינו! צוות יומן בינס יציג באתר אך ורק מתכונים טבעוניים.

  • מתכון רואו פוד- סלט שעועית קר עם כרובית בצל ושומשום שחור
  • מתכון רואו פוד- סלט שעועית קר עם כרובית בצל ושומשום שחור
  • מתכון רואו פוד- סלט שעועית קר עם כרובית בצל ושומשום שחור
  • מתכון רואו פוד- סלט שעועית קר עם כרובית בצל ושומשום שחור

מצרכים

  • 1 כוס שעועית (שעועית יבשה)
  • 1 כרובית
  • 1 בצל (בצל לבן)
  • 1 כף שומשום (שומשום שחור)

אופן ההכנה

  • 1
    משרים את השעועית הלבנה ללילה אחד.
  • 2
    בתום הלילה נשטוף את השעועית ונסנן. נרתיח סיר מים ונבשל בו את השעועית על אש גבוהה עד להתרככות.
  • 3
    כעת ננקה את הכרובית ונבשל גם אותה בסיר מים עד שהיא רכה ומוכנה. כשהכרובית מוכנה נעביר אותה אל מסננת מעל הכיור ונשטוף היטב.
  • 4
    כשהשעועית רכה ומוכנה נעביר גם אותה אל מסננת מעל הכיור ונשטוף אותה. נקלף את הבצל ונחתוך לקוביות.
  • 5
    נערבב את כל הרכיבים יחד בקערה ומעליה נתבל בשומשום שחור ובשאר תבלינים אהובים. במקרה זה מומלץ להוסיף כפית מלח לא מעובד, קצת פלפל שחור וקצת אגוז מוסקט מגורד.

אחסון

הסלט יכול להישאר מאוחסן במקרר בכלי סגור עד לשבוע ימים או עד ארבעה ימים וניתן גם לקחת את השאריות שלו ולטחון אותם במעבד מזון לממרח אחיד וטעים שישמש כממרח לכריכים או לדלל את הממרח עם טחינה ומים ולהוסיף מעל סלט. עם הכנתם כמות רבה ניתן אף להקפיא אותו ולהפשיר בעת הצורך ולטחון במעבד מזון להכנת מנות חדשות.

מאת יומן בינס

אנחנו כאן כדי לספק לכם תוכן איכותי וייחודי. המטרה שלנו היא העלאת המודעות לאורך חיים יותר בריא ויותר נכון. ניתן לפנות אלינו בכל עניין דרך עמוד יצירת הקשר.

ניתן לכתוב ביקורות דרך עמוד הפרופיל של הכותבים