כאן תוכלו להרשם למגוון אירועים כגון- הרצאות, סדנאות, קורסים ועוד...

לוח האירועים

בואו להכיר את המומחים באתר יומן בינס דרך אינדקס המומחים באתר (מפעם ועד היום).

אינדקס המומחים

הכותבים נהנים מעמוד פרופיל איכותי ומקודם באתר וקרדיט בתחתית כל מאמר שמתפרסם.

פרסום מאמר \ אירוע

מתכון רואו פוד- קובו שזיף ותפוח ביוגורט סויה

יוגורט סויה הוא דרך נהדרת להרכבת מנה צמחית חיה אם רוצים לגוון במרקם או טעם. הוא קל מאוד להכנה והוא משמש כבסיס או תוספת למגוון רב של מתכונים. ניתן אף להוסיפו אל מתכוני אפייה או לטחון אותו יחד עם עוד מרכיבים לרוטב למנה או למחית למילוי ירקות. הוא טוב כחומר גלם לאנשים שמבשלים כל יום במטבח כי אפשר להכין כמויות גדולות שלו ללא תיבול או תוספות ולהשתמש לפי הצורך היות והוא נשמר עד שבוע בקירור ללא בעיה.

  • מתכון רואו פוד- קובו שזיף ותפוח ביוגורט סויה
  • מתכון רואו פוד- קובו שזיף ותפוח ביוגורט סויה
  • מתכון רואו פוד- קובו שזיף ותפוח ביוגורט סויה
  • מתכון רואו פוד- קובו שזיף ותפוח ביוגורט סויה
  • מתכון רואו פוד- קובו שזיף ותפוח ביוגורט סויה

מצרכים

  • 1 קובו
  • 1 שזיפים
  • 1 תפוחים
  • חצי כוס חלב סויה
  • חצי לימון/מיץ לימון
  • 1 כף זרעי צ'יה

אופן ההכנה

  • 1
    להכנת היוגורט נערבב את החלב, הלימון וזרעי הצ'יה יחד בכלי זכוכית, נסגור ונשים במקרר למשך לילה אחד.
  • 2
    פותחים ובודקים את המרקם. החלב אמור להגיע למרקם של יוגורט דליל אודות ללימון ולזרעי הצ'יאה.
  • 3
    מערבבים והיוגורט מוכן. אפשר לאחסן בקירור בכלי אטום עד שבוע ולתבל לפי הטעם.
  • 4
    נקלף ונחתוך את הפירות לקוביות.
  • 5
    נגיש בכוס עם היוגורט.
מאת יומן בינס

אנחנו כאן כדי לספק לכם תוכן איכותי וייחודי. המטרה שלנו היא העלאת המודעות לאורך חיים יותר בריא ויותר נכון. ניתן לפנות אלינו בכל עניין דרך עמוד יצירת הקשר.

ניתן לכתוב ביקורות דרך עמוד הפרופיל של הכותבים